Benieuwd naar wat jongeren denken?

Via het TKMST panel bevragen wij scholieren en studenten over allerlei vraagstukken en actuele thema's in de vorm van polls en enquêtes. Hierdoor kunnen wij jongeren nog beter helpen bij het maken van de juiste keuze voor hun toekomst!

Hoe maken jongeren hun studiekeuze? Wat vinden ze van ChatGTP? En in welke mate ervaren zij prestatiedruk of eenzaamheid? Dit en nog veel meer onderwerpen komt aan bod in onze onderzoeken. Hieronder vind je overzicht van de meeste recente insights. Of check tkmst.nl/insights voor het complete overzicht met interessante insights over jongeren.

Hoe eenzaam zijn jongeren en waar komt dat door?

Hoe eenzaam zijn jongeren en waar komt dat door?

8 May 2024
Hoe komt het dat jongeren zich eenzaam voelen en welke tips hebben zij voor andere jongeren die hetzelfde ervaren? Bekijk de resultaten van de poll via onderstaande link.
Hoe combineren jongeren hun school of studie met een bijbaan?

Hoe combineren jongeren hun school of studie met een bijbaan?

1 Mar 2024
Wat doen jongeren om rond te kunnen komen en wat zijn de redenen om wel of juist geen bijbaan te hebben? Je leest het in de resultaten van deze poll.
Jongeren en hun studiekeuze

Jongeren en hun studiekeuze

1 Apr 2024
Wat ervaren jongeren bij het maken van hun studiekeuze en waarom kiezen ze voor deze studie? Bekijk de resultaten van deze poll via onderstaande link.